Рішення №193 виконкому міської ради “Про надання дозволу дошкільному навчальному закладу № 10 м. Овруч на укладення договору оренди комунального майна”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  29.05.2018 року            № 193

Про надання дозволу дошкільному
навчальному закладу № 10 м. Овруч

на укладення договору оренди комунального майна

Розглянувши клопотання директора Комунальної установи «Овруцький  інклюзивно-ресурсний центр» Овруцької районної ради від 10.05.2018 року № 1 про надання дозволу на укладення договору оренди на частину нежитлового приміщення ДНЗ № 10 Овруцької міської ради площею 230,8 кв. м., розташованого по вул. Б.Хмельницького,32-в в м. Овруч з пільговою орендною ставкою в розмірі 1 гривні на рік, керуючись п.8 Методики розрахунку плати за оренду комунального майна, затвердженої в новій редакції рішенням Овруцької міської ради від 25.12.2012 року № 338 (із змінами та доповненнями), Законом України «Про оренду державного та комунального майна», ст. 29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Надати дозвіл дошкільному навчальному закладу № 10 Овруцької міської ради на укладення договору оренди з КУ «Овруцький інклюзивно-ресурсний центр» Овруцької районної ради на частину нежитлового приміщення ДНЗ № 10 площею 230,8 кв.м. для функціонування Овруцького інклюзивно-ресурсного центру з пільговою орендною ставкою в розмірі 1 гривні на рік терміном на один рік.

Міський  голова                                                                                І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=