Інформація про виконані роботи КП «Водоканал» Овруцької міської ради з 02 липня по 06 липня 2018 року

Інформація про виконані роботи КП «Водоканал» Овруцької міської ради

з 02 липня по 06 липня 2018 року

Працівниками підприємства проведено ремонт та часткову заміну водопровідної мережі в с. Лукішки.

По вул. Набережній, 35 закінчено роботи по переврізці споживачів в діючу водопровідну мережу і розпочато по вул. Набережній, 18.

По вул. 4-ї Гвардійської ліквідовано аварійний порив водопровідної мережі, а також замінено пожений гідрант.

По вул. Миротворців, 7 проведено роботи по заміні водопровідної труби.

Здійснено ремонт водопровідних оглядових колодязів по вул. Т. Шевченка, 88 та на перехресті вул. 4-ї Гвардійської та пров. Героїв Майдану.

Проводяться роботи по обкошуванню водовідвідних каналів по вул. Ручейній.

На водонасосних станціях підприємства проводилися поточні роботи з обслуговування свердловин та роботи обладнання, профілактика та ремонт технічного обладнання, а також благоустрій, косіння та прибирання прилеглої території.

Здійснювалися роботи з демонтажу та монтажу насосів на свердловинах № 5 ВНС № 2, № 18 ВНС № 1 та № 1 ВНС № 2 для проведення ремонтних та профілактичних робіт.

А також працівники продовжували приймати участь у роботах щодо монтажу обладнання та улаштування павільйонів 2-х нових пробурених артезіанських свердловин, проводилася побілка та покраска у приміщеннях.

Працівниками очисних споруд підприємства продовжується прибирання та благоустрій прилеглої території та території біля каналізаційних насосних станцій, косіння території. А також проводилися інші роботи з поточного обслуговування для забезпечення належної роботи обладнання та насосної станції з метою належного відкачування та пропуску стоків.

Проводилися поточні роботи з ремонту аерофільтра № 2 на очисних спорудах. Проведено ремонт насоса на КНС по вул. О.Дашкевича.

Працівниками рембригади продовжувалося виконання робіт з ремонту парапетних стін та укладання плит навколо Центрального парку.

Працівниками підприємства постійно проводяться роботи з обслуговування мереж, обладнання та устаткування з метою безперебійного надання послуг та покращення якості послуг. Виконуються роботи з обслуговування та налагодження роботи на ВНС та КНС підприємства, з виконання звернень, які надходять на АДС – 1505.

Директор КП «Водоканал»                                             О. А. Латаш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=