Рішення №247 виконкому міської ради “Про внесення змін до Рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради № 114 від 20.07.2016 року «Про визначення КП «Овруч» виконавцем житлово – комунальних послуг у сфері поводження з побутовими відходами»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  19.07.2018 року            № 247

Про внесення змін до Рішення
виконавчого комітету Овруцької міської ради
№ 114 від 20.07.2016 року «Про визначення
КП «Овруч» виконавцем житлово
– комунальних послуг у сфері поводження

з побутовими відходами»

Розглянувши лист директора КП «Овруч» від 16.07.2018 року № 282 про визначення підприємства виконавцем житлово – комунальних послуг у сфері поводження з побутовими відходами – їх збирання, перевезення, утилізацію, видалення, знешкодження і захоронення, на виконання наказу Державного комітету України з питань житлово – комунального господарства від 25.04.2005 року № 60 «Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово – комунальних послуг у житловому фонді», керуючись ст. 7 Закону України «Про житлово – комунальні послуги», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Внести зміни до п. 1 Рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради № 114 від 20.07.2016р. та викласти в наступній редакції:

«Визначити Комунальне підприємство «Овруч» Овруцької міської ради Житомирської області (Сергійчук О.А.) виконавцем житлово – комунальних послуг у сфері поводження з побутовими відходами – їх збирання, перевезення, утилізацію, видалення, знешкодження і захоронення по території населених пунктів Овруцької об’єднаної територіальної громади.»

  1. Внести зміни до п. 2 Рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради № 114 від 20.07.2016 року та викласти в наступній редакції:

«Відзначити, що відносини між учасниками у сфері надання житлово – комунальних послуг у житловому фонді Овруцької об’єднаної територіальної громади здійснюються виключно на договірних засадах.»

  1. Зобов’язати КП «Овруч» Сергійчук О.А. розробити тарифи про надання послуг з вивезення та утилізації ТПВ, що будуть діяти для населених пунктів, які входять до старостинських округів Овруцької ОТГ, у відповідності до чинного законодавства.

Міський голова                                                                                    І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=