Рішення №366 виконкому міської ради “Про затвердження цільової (комплексної) соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2022 роки Овруцької міської ради”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.10.2018 року              №366

Про затвердження цільової (комплексної)
соціальної Програми забезпечення житлом
дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського
піклування, та осіб з їх числа на 2019-2022 роки

Овруцької міської ради

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», наказу Міністерства соціальної політики України від 06.11.2015 №1092 «Про затвердження рішення колегії Міністерства соціальної політики України від 29.10.2015 «Про основні пріоритети державної політики у соціальній сфері з питань забезпечення прав дітей в Україні», з метою реалізації державної політики щодо забезпечення житлових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, міська рада

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити Цільову (комплексну) соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2022 роки на території Овруцької міської ради (Додається).
  2. Відділу з гуманітарних питань, старостинським округам, юридичному та фінансовому відділам міської ради забезпечити виконання заходів згідно з Програмою.
  3. Начальнику відділу фінансів Шурло Т. М. передбачити кошти на виконання заходів, передбачених програмою.
  4. Питання затвердження Цільової (комплексної) соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2022 роки Овруцької міської ради винести на чергову сесію міської ради.

Міський голова                                                                                І. Я. Коруд


Додаток (Програма)



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=