Рішення №372 виконкому міської ради “Про стан пільгового перевезення громадян громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  22.11.2018 року         № 372

Про стан пільгового перевезення громадян громади

Заслухавши інформацію головного бухгалтера Стельникович Т.Г. про стан пільгового перевезення за період з 01.01.2018 року по 31.10.2018 року, члена виконкому Мошківського В.О., керівника УПСЗН Овруцької РДА ХАлімончук Т.В., директора ТОВ «Автосвіт ЛТД» Максименка І.С., ст.ст. 37 60 ЗУ «Про автомобільний транспорт, п.7 ст. 12 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту», п. 145, 149 розділ VI Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту затверджені постановою КМУ від 18.02.1997 року № 176, «керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію головного бухгалтера Стельникович Т.Г. про стан пільгового перевезення за період з 01.01.2018 року по 31.10.2018 року прийняти до відома.
  2. Просити власників, автомобільних перевізників забезпечити дотримання підпорядкованим їм персоналом вимог законодавства про транспорт та захист прав споживачів і здійснювати перевезення пасажирів, яким згідно із законодавством надано пільги щодо плати за проїзд.
    • Виконкому міської ради звернутись до Житомирської обласної державної адміністрації та Овруцької районної державної адміністрації з метою перевірки автомобільних перевізників, яким видано відповідні дозволи (маршрути) на факт дотримання вимог чинного законодавства про транспорт та захист прав споживачів в частині здійснення перевезення пасажирів, учасників бойових дій, яким згідно із законодавством надано пільги щодо плати за проїзд.
  3. Рекомендувати громадянам яким було безпідставно відмовлено водіями від пільгового перевезення звертатись зі скаргою до Управління Укртрансбезпеки у Житомирській області.
  4. Керівнику автостанції м. Овруч (Гусаревичу М.С.) не відмовляти учасникам бойових дій у видачі пільгових квитків для проїзду в маршрутному автотранспорті.
  5. Овруцькій міській раді (Рибинська Н.М., Савчук М.Б.) доопрацювати програму соціального захисту населення та (Стельникович Т.Г.) заключити договори з перевізником ТОВ «Автосвіт ЛТД».
  6. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова                                                                                    І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=