Проект рішення виконкому міської ради “Про встановлення тарифів на послугу водопостачання для КП «Відродження» Овруцької міської ради.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 29.03.2019 року  № _____

Про встановлення тарифів на
послугу водопостачання для
КП «Відродження» Овруцької

міської ради.

Розглянувши лист КП „Відродження” Овруцької міської ради про встановлення тарифів на послуги водопостачання на 2019 рік згідно наданих розрахунків з врахуванням економіко-правового висновку з питань правильності формування тарифів, керуючись Законом України “Про житлово-комунальні послуги”, Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869 “Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ від 30.07.2012 року № 390 «Про затвердження порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово – комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», «Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької ОТГ на 2019 рік»,   з метою приведення тарифів у відповідність до розміру економічно обґрунтованих витрат на виробництво послуг водопостачання, керуючись ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Встановити тарифи на послугу з централізованого водопостачання для споживачів послуги у наступних розмірах (грн./м. куб. з ПДВ):
  Водопостачання
Населення 17,00
Бюджетні установи 24,25
Інші підприємства 30,16
  1. Комунальному підприємству  „Відродження” Овруцької міської ради (директор Казмерчук Т.П.):

2.1. Повідомити споживачів послуг через засоби масової інформації про зміну тарифів  з посиланням на дане рішення не менше ніж за 15 днів до введення їх у дію.

2.2. Укласти із споживачами договори (зміни до договорів) на надання послуг з водопостачання.

2.3. У разі ненадання послуг або  надання їх не в повному обсязі проводити перерахунки згідно умов договору зі споживачами про надання послуг з водопостачання та водовідведення.

Міський голова                                                                І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=