Рішення №1172 від 14 березня 2019 року “Про надання дозволу ОЗО «Овруцький ЗЗСО I-III ступенів №1 на списання та знесення 108 метрів залізобетонної огорожі.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

 Двадцять п’ята  сесія                                                  VII  скликання                               

від 14 березня 2019 року      №1172

Про надання дозволу ОЗО «Овруцький
ЗЗСО I-III ступенів №1
на списання та знесення 108 метрів

залізобетонної огорожі.

Керуючись ст.: 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи інформацію начальника відділу з гуманітарних питань Сергійчука М.М., пропозиції постійних депутатських комісій, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл опорному закладу освіти «Овруцький ЗЗСО I-III ступенів № 1» на списання та знесення 108 метрів залізобетонної огорожі, встановленої в 1984 році, шляхом ліквідації та зняття з балансу, яка перебуває в аварійному стані та не придатна для подальшої експлуатації (згідно дефектного акта).

Початкова балансова вартість – 32308,00 грн.

Залишкова балансова вартість станом на 14.02.2019 – 0 грн.

  1. Зобов’язати директора опорного закладу освіти «Овруцький ЗЗСО I-III ступенів № 1» Невмержицького А.О. використати придатні матеріали знесеної огорожі, а непридатні деталі та матеріали утилізувати.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій, начальника відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради Сергійчука М.М. та директора опорного закладу освіти «Овруцький ЗЗСО I-III ступенів № 1» Невмержицького А.О.

Міський голова                                                                               І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=