Рішення №1203 від 14 березня 2019 року “Про надання згоди на прийняття із державної власності Адміністрації Державної прикордонної служби України в комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в особі Овруцької міської ради квартир в м. Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                          VІІ скликання

від  14 березня  2019 року       №1203

Про надання згоди на прийняття
із державної власності Адміністрації
Державної прикордонної служби України
в комунальну власність Овруцької міської
об’єднаної територіальної громади

в особі Овруцької міської ради квартир в м. Овруч

Розглянувши заяви гр. Сидорця А.Г. та гр. Шваба А.М., діючих відповідно до довіреностей № 721-135/39 від 31.01.2019 року та № 721-135/53 від 15.02.2019 року, виданих Адміністрацією Державної прикордонної служби України, про прийняття у комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади із державної власності Адміністрації Державної прикордонної служби України квартир в м.Овруч, які була  07.12.2011 року передані Адміністрації Державної прикордонної служби України від Державної іпотечної установи, яка придбала вищевказані квартири на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.08.2009 року № 929-р, враховуючи те, що відповідно до рішень виконкому Овруцької міської ради від 29.05.2018 року № 190 та від 24.04.2018 року № 139 були видані ордери гр. Сидорцю А.Г. та гр. Швабу А.М. на квартири в м.Овруч, з метою забезпечення гр. Сидорцю А.Г. та гр.Швабу А.М. реалізації права на приватизацію та державну реєстрацію права власності на вищевказані квартири, керуючись ст.ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.2, ч.3 ст.4-1, ст.6 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду на прийняття із державної власності Адміністрації Державної прикордонної служби України в комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в особі Овруцької міської ради двокімнатної квартири в м.Овруч та двокімнатної квартири в м. Овруч.
  2. Виконкому Овруцької міської ради створити комісію з питань передачі квартир в м.Овруч в комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в особі Овруцької міської ради і здійснити необхідні заходи щодо прийняття вищевказаних квартир в комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади в особі Овруцької міської ради.
  3. Дане рішення оприлюднити згідно з вимогами чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

Міський голова                                                                               І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=