Рішення №571 виконкому міської ради “Про розгляд звернення в.о. старости Зарічанського старостинського округу Комарової Т.М., щодо встановлення вишки мобільного оператора на території ПРАТ «Житомир_Авто» без проведення громадських слухань та отримання дозволу територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  10.05.2019 року                   № 571

Про розгляд звернення в.о. старости
Зарічанського старостинського округу
Комарової Т.М., щодо встановлення
вишки мобільного оператора
на території ПРАТ «Житомир_Авто»
без проведення громадських слухань

та отримання дозволу територіальної громади

Розглянувши звернення виконуючого обов’язки старости Зарічанського старостинського округу Комарової Т.М. щодо встановлення вишки мобільного оператора на території ПРАТ «Житомир-Авто» за адресою Житомирська обл. Овруцький р-н. с.Заріччя вул. Коростенська, 16 без проведення громадських слухань та отримання дозволу територіальної громади керуючись ст. 30, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Зобов’язати виконком Овруцької міської ради направити звернення до ПРАТ «ВФ Україна» на надання погоджувальних та дозвільних документів на будівництво та встановлення вишки мобільного оператора на території належній ТОВ «ПОЛІССЯ БІО ТЕПЛО».
  2. Запросити представників «ВФ Україна» та ТОВ «ПОЛІССЯ БІО ТЕПЛО», для проведення громадських слухань за участю представників громади с. Заріччя та представників Овруцької міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=