Проект рішення виконкому “Про введення в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  15.08.2019 року               №

Про введення в дію рішення конкурсної
комісії щодо визначення переможця конкурсу
на надання послуги з вивезення твердих
побутових відходів на території
Овруцької міської об’єднаної

територіальної громади

Керуючись пп.6 п. а) ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про відходи», Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 №1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів» та за результатами проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Ввести в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуги з вивезення побутових відходів на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади від 06.08.2019 р..
  2. Визначити комунальне підприємство «ОВРУЧ» Овруцької міської ради Житомирської області виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади строком на один рік.
  3. Укласти з комунальним підприємством «ОВРУЧ» Овруцької міської ради Житомирської області договір на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Овруцької міської об’єднаної територіальної громади.
  4. Рекомендувати комунальному підприємству «ОВРУЧ» Овруцької міської ради Житомирської області постійно проводити роботу з підвищення рівня оплати споживачами за отримані послуги з вивезення побутових відходів.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П.

Міський голова                                                                  Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=