Проект рішення виконкому “Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста та території Овруцької ОТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  15.08.2019 року           №

Про хід виконання заходів з благоустрою
та поліпшення санітарного стану території міста

та території Овруцької ОТГ

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П. про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста Овруч та старостинських округах, відповідно до п. 2 ч. 2. ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись п.п. 7 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П. про хід виконання заходів з поліпшення санітарного стану та благоустрою міста Овруч та старостинських округів, взяти до відома.
  2. Комунальному підприємству «Водоканал» Овруцької міської ради:

2.1.   На постійній основі проводити заходи з прочищення ливнеприймачів та відстійників в ливневій мережі по місту, а саме: Т.Шевченка, Б.Хмельницького, Шолом – Алейхема, С.Бандери, Гетьмана Виговського, Героїв Майдану, пл. Вокзальна та Юрка Тютюника.

2.2.   Здійснити скошування трави та бур’яну на території всіх каналів: район Гептари, вулиці: Ручейна, Озерна, Ш.Алейхема.

2.3.   Провести заходи по водовідведенню по вулицях: Г.Крут, П.Ковжуна.

2.4.   Продовжити роботи по облаштуванню ливневої каналізації вул. Пушкіна – вул. Ручейна, та двох проходів (пішохідні доріжки) з проведенням благоустрою вул. Пушкіна – вул. Ручейна, вул. Мічуріна – вул. Ручейна.

2.5. Облаштувати місток в с. Підруддя.

  1. Комунальному підприємству «Гарне місто» Овруцької міської ради:

3.1.   Забезпечити виконання Програми щодо здійснення заходів спрямованих на зменшення захворювання домашніх тварин на сказ у м. Овруч на 2016 – 2018 роки затвердженої рішенням сьомої сесії міської ради VII скликання № 150;

3.2.   Опрацьовувати з населенням питання заміни дверей за дольовою участю населення 50%.

3.3. Провести обстеження та ремонт вентиляційних каналів по вул. І.Богуна 65,67;

3.4. Здійснювати скошування трави на прибудинкових територіях.

3.5. Підготувати прилеглу територію будинків № 65, 67, 69, 71, 73 по вулиці Івана Богуна під влаштування асфальтобетонного покриття (асфальтування прибудинкової території);

3.6. Закінчити влаштування дерев’яного паркану біля буд. 64 по вул. Г. Майдану, та розпочати встановлення паркану по вул. Б. Хмельницького буд. 55, 57.

  1. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради:

4.1.   Проводити заходи з підмітання механічною щіткою вулиць та тротуарів міста для забезпечення належного санітарного стану.

4.2. Провести поточний ремонт вуличного освітлення  у с. Норинськ , с. Кирдани, с. Скребеличі.

4.3.   На постійній основі проводити заходи по скошуванню, кропінню та прибиранню сухої трави по м. Овруч.

4.4.   Продовжити роботи з обстеження та ремонту доріг із щебеневим покриттям вулиць міста.

4.5.   Встановити контейнери та облаштувати сміттєві майданчики на території Овруцької ОТГ.

4.6.   Своєчасно здійснювати прибирання пластику, паперу та скла на території міста.

4.7.   Продовжити роботи по заключенню договорів з вивозу ТПВ як по місту Овруч, так і по населеним пунктах по яких вивозиться сміття.

  1. Т.в.о. старост старостинських округів Овруцької ОТГ:

5.1.   На постійній основі проводити прибирання на зупинках громадського транспорту, а саме: прибирання сміття, скошування по периметру трави, чагарників

5.2.   В разі надзвичайних подій які трапляються на території Овруцької міської ради, здійснювати обстеження населених пунктів, вулиць, домоволодінь та доповідати у відділ муніципальної інспекції та відділ житлово-комунального господарства і благоустрою для узагальнення та прийняття мір реагування.

5.3. Продовжити прибирання закріплених територій, які затверджені рішенням Виконавчого комітету від 14.02.2018 року №84 «Про затвердження територій за підприємствами, організаціями та установами для проведення заходів з благоустрою на дорогах загального державного значення та загального користування.

  1. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради:

6.1. Здійснити роботи по відновленню вуличного освітлення в с. Коренівка.

6.2.Здійснити поточний ремонт (асфальтування прибудинкової території) вулиць, Степана  Бандери, 9, вул. Київська,62,64,66, Героїв Майдану,55, Древлянська,1,6,8,10,12, Івана Богуна,73.

6.3.Проводити видалення аварійних дерев відповідно до звернень громадян та ордерів на видалення згідно Актів обстеження затверджених рішеннями виконавчого комітету.

6.4. Замовити лавки (20 шт.), сміттєві урни (20 шт.) та баки для ТПВ (15 шт.).

6.5. Завершити роботи по відновленню вуличного освітлення в Бондарівському старостинському окрузі та с. В.Фосня.

6.6. Провести упорядкування сміттєзвалищ та ліквідацію стихійних сміттєзвалищ в Бондарівському та Норинському старостинських округах.

6.7. Завершити поточний ремонт доріг з щебеневим покриттям в Великохайчанському старостинському окрузі та в м. Овруч.

  1. Відділу муніципальної поліції Овруцької міської ради:

7.1. Вживати заходи реагування до власників занедбаних житлових будинків в населених пунктах Овруцької міської ради;

7.2. Здійснювати заходи по усуненню порушень правил благоустрою керівниками підприємств, установ, організацій. Організувати роботу з прибирання закріплених територій.

7.3. У разі надзвичайних подій які трапляються на території Овруцької міської ради, здійснювати моніторинг на предмет: розмиття доріг, знеструмлення населених пунктів, пошкодження дерев, завданої шкоди господарствам та інших наслідків негоди, узагальнювати інформацію, спільно з відділом ЖКГ і благоустрою та розробляти заходи з ліквідації наслідків несприятливих кліматичних умов.

7.4. Забезпечити контроль за дотриманням правил благоустрою на території міста та населених пунктах Овруцької міської ради спільно з в.о. старост, при виявленні порушень вживати відповідні міри реагування – складати протоколи, виносити приписи з подальшим розглядом адміністративною комісією.

7.5. Продовжувати щоденне відпрацювання вулиць м. Овруч щодо виявлення, відповідного реагування та усунення порушень правил благоустрою.

7.6. Забезпечити проведення профілактичних заходів щодо попередження у м. Овруч торгівлі у невстановлених місцях.

  1. Виконавцям заходів, зазначених у пунктах 2-7 даного рішення, забезпечити їх виконання та подати звітну інформацію в відділ ЖКГБ Овруцької міської ради до 20.09.2019 року.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Редчиця О.П.

Міський голова                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=