Рішення №728 виконкому міської ради “Про стан заключення договорів на вивезення ТПВ в населених пунктах Овруцької ОТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.10.2019 року                № 728

Про стан заключення договорів
на вивезення ТПВ в населених

пунктах Овруцької ОТГ

Заслухавши директора КП «Овруч» Овруцької міської ради Дуба А.І. про стан заключення договорів на вивезення ТПВ в населених пунктах Овруцької ОТГ, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Інформацію директора КП «Овруч» Овруцької міської ради Дуба А.І. прийняти до відома.
  2. Директору КП «Овруч» Овруцької міської ради Дубу А.І. спільно з старостами Кирданівського, Черепинського, Зарічанського та Підрудянького старостинських округів:
    • Провести до 01.12.2019 року заходи по заключенню договорів на вивезення твердих побутових відходів з населенням в населених пунктах громади.
    • Розробити тарифи на вивезення ТПВ для Норинського, Великохайчанського, Бонарівського та Шоломківського старостинських округів.
  3. Т.в.о. старост Кирданівського, Черепинського, Зарічанського та Підрудянького старостинських округів та директору КП «Овруч» Овруцької міської ради інформувати відділу ЖКГБ Овруцької міської ради про виконану роботу до 10.12.2019 року.
  4. Відділу житлово комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради (Редчиць О.П.) сприяти в проведенні заходів по заключенню договорів та по наведенню санітарного стану в населених пунктах громади.

Міський голова                                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=