Рішення №729 виконкому міської ради “Про стан сплати за послуги водопостачання в КП «Відродження» Овруцької міської ради та хід виконання міської Програми «Питна вода м. Овруч на 2006-2020 роки»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.10.2019 року                № 729

Про стан сплати за послуги водопостачання
в КП «Відродження» Овруцької міської ради
та хід виконання міської Програми

«Питна вода м. Овруч на 2006-2020 роки»

Розглянувши доповідну записку т.в.о. директора КП «Відродження» Овруцької міської ради Залезинського О.О. від 23.10.2019 року стосовно стану сплати за послуги водопостачання в населених пунктах старостинських округів Овруцької громади, керуючись ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Інформацію т.в.о. директора КП «Відродження» Овруцької міської ради Залезинського О.О. прийняти до відома.
  2. Т.в.о. директора КП «Відродження» Овруцької міської ради Залезинському О.О.:
    • Спільно з відділом муніципальної інспекції Овруцької міської ради провести профілактичні заходи щодо недопущення заборгованості за водопостачання в населених пунктах старостинських округів Овруцької громади де є централізоване водопостачання, у разі довгострокового непогашення заборгованості вживати технічні заходи реагування.
    • Розробити для затвердження на черговій сесії міської ради «Програму розвитку водопостачання в населених пунктах старостинських округів Овруцької ОТГ» (Залезинський О.О. спільно з Гришковцем В.М та Редчицем О.П.).
    • Встановити на кожну артезіанську свердловину лічильники об’єму піднятої води та забезпечити контроль по недопущенню сторонніх осіб до об’єктів систем водопостачання, організувати утеплення та технічне оснащення павільйонів.
    • Щомісячно інформувати до 5 числа відділ житлово-комунального господарства і благоустрою Редчиця О.П. та відділ залучення інвестицій та економічного розвитку Левківську О.П. про виконані заходи.
  3. Директору КП «Водоканал» Латашу О.А. та т.в.о. директора КП «Відродження» Залезинському О.О.:
    • Провести обстеження та інвентаризацію існуючих водогінних мереж для подальшого взяття на облік підприємства.
    • Взяти до уваги листи від Лабораторного центру МОЗ України від 12.09.2019 року № 02/01-1677; від Овруцького міжрайонного відділу Житомирського обласного лабораторного центру МОЗ України за вх. № 1355/02-12 від 12.04.2019 року та за вх. № 3394/02-12 від 17.10.2019 року та вжити міри реагування стосовно якості води та захворюваності населення на кишкові, краплинні та особливо-небезпечні інфекції які вказані у вищезгаданих листах.
  4. Відділу ЖКГБ спільно з фінансовим відділом Овруцької міської ради забезпечити фінансування КП «Відродження» та КП «Водоканал» Овруцької міської ради.
  5. Відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю (Омелянчук Л.А.) довести до відома населення про відповідальність за несплату коштів за водопостачання.

Міський голова                                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=