Рішення №789 виконкому міської ради “Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 05.11.2019 року № 753 «Про проведення в Овруцькій громаді фестивалю колядок та щедрівок «Овруччина колядує»»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

Від   06.12.2019 року             № 789

Про внесення змін в рішення виконавчого
комітету від 05.11.2019 року № 753
«Про проведення в Овруцькій громаді
фестивалю колядок та щедрівок

«Овруччина колядує»»

З метою якісного оцінювання учасників фестивалю, на виконання плану заходів щодо організації святкування в Овруцькій ОТГ Дня святого Миколая, Нового року та Різдва, з метою сприяння творчому саморозвитку, самореалізації та підтримки обдарованих дітей громади, відродження та збереження народних і родинних традицій та культурної спадщини, керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 05.11.2019 року № 753 «Про проведення в Овруцькій громаді фестивалю колядок та щедрівок «Овруччина колядує»», а саме в додаток №2 до даного рішення наступним чином: внести зміни до складу конкурсної комісії замінивши «Ткаченка Віктора Миколайовича – директора музичної школи» на «Воробей Віру Василівну – завідуючу клубом в с. Словечно»..

 Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=