Рішення №799 виконкому міської ради “Про звіт дільничних офіцерів поліції сектору превенції Овруцького відділення поліції про виконану роботу на території Овруцької ОТГ на протязі 2019 року”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.12.2019 року           № 799

Про звіт дільничних офіцерів поліції
сектору превенції Овруцького відділення
поліції про виконану роботу
на території Овруцької ОТГ

на протязі 2019 року

Заслухавши звіти дільничних офіцерів поліції сектору превенції Овруцького відділення поліції про виконану роботу на території Овруцької ОТГ, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Інформацію дільничних офіцерів поліції сектору превенції Овруцького відділення поліції про виконану роботу на території Овруцької ОТГ на протязі 2019 року взяти до відома.
  2. Овруцькому відділенню поліції Коростенського ВП ГУНП в Житомирській області:
    • Здійснювати заходи по профілактиці злочинів серед неповнолітніх осіб, з метою недопущення вживання останніми наркотичних засобів.
    • Налагодити тісну співпрацю з відділом муніципальної інспекції Овруцької міської ради з питання безпеки на території населених пунктів Овруцької ОТГ та її жителів від загроз життю, здоров’ю та майну, шляхом об’єднання зусиль та спільної скоординованої роботи правоохоронних органів та Овруцької міської ради.
    • Вжити міри реагування щодо кризових сімей, що проживають на території Овруцької ОТГ та провести превентивні заходи з метою недопущення скоєння злочинів та профілактики правопорушень.
    • Здійснити заходи щодо недопущення розкрадання та пошкодження лісових насаджень з лісосмуг та лісових масивів.
    • З метою недопущення квартирних крадіжок, шахрайств та ефективнішого їх розкриття, інформувати населення та висвітлювати в засобах ЗМІ профілактичну інформацію щодо методів запобігання вказаних злочинів.
  3. Відділу Муніципальної інспекції Овруцької міської ради (Башинський В.І.)
    • Виявляти та повідомляти про громадян які займаються самогоноварінням та реалізацією виготовленої продукції наладивши співпрацю з Овруцьким ВП Коростенського ВП ГУНП України в Житомирській області.
    • Забезпечити контроль за дотримання у нічний час з 22.00 години правил тиші, заборони гучного співу і викриків, користування звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму, проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів.
    • Спільно з Овруцьким відділенням поліції Коростенського ВП ГУНП в Житомирській області провести профілактичні заходи з реалізації піротехнічних виробів неповнолітнім особам та заходи по легалізації праці на території громади.

Міський голова                                                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=