Рішення №49 виконкому міської ради “Про надання дозволу ДП «Житомирська механізована колона» ПАТ «Київсільелектро» на порушення благоустрою в с. Острів Овруцького району при проведенні реконструкції ліній електропередачі”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.02.2021 року                 № 49

Про надання дозволу ДП «Житомирська
механізована колона» ПАТ «Київсільелектро»
на порушення благоустрою в с. Острів
Овруцького району при проведенні

реконструкції ліній електропередачі

Розглянувши Заяву ДП «Житомирська механізована колона» ПАТ «Київсільелектро» на порушення благоустрою в с. Острів Овруцького району для проведення робіт по об’єкту «Реконструкція ПЛ-0,4 кВ від КТП-9 в с. Острів, Овруцького району, Житомирської області», керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України “Про благоустрій населених пунктів”, Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 870, Правилами благоустрою території Овруцької міської ради, затвердженими рішенням третьої сесії Овруцької міської ради VII скликання від 07.12.2017 № 78, виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл ДП «Житомирська механізована колона» ПАТ «Київсільелектро» на порушення благоустрою в с. Острів Овруцького району для проведення робіт по об’єкту «Реконструкція ПЛ-0,4 кВ від КТП-9 в с. Острів, Овруцького району, Житомирської області».
  2. Зобов’язати ДП «Житомирська механізована колона» ПАТ «Київсільелектро» роботи виконувати з дотриманням норм та вимог чинного законодавства та після завершення земляних робіт у місячний термін відновити дорожнє покриття за власний рахунок.

Міський голова                                                    Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=