Протокол № 22-21 засідання комісії Овруцької міської ради з питань запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Овруцькій ОТГ

УКРАЇНА

Овруцька міська рада

ПРОТОКОЛ  №22-21

засідання комісії Овруцької міської ради з питань запобігання, ліквідації

надзвичайних ситуацій техногенної природного характеру

та їх наслідків у Овруцькій ТГ.

м. Овруч                                            30 листопада   2021 року

Присутні:

Коруд І.Я.- Овруцький міський голова, голова комісії.

Гришковець В.М.- перший заступник міського голови, заступник голови комісії

Дєдух І.М. – секретар комісії, заступник міського голови.

Члени комісії:  

Кисіль В.Л.- секретар міської ради.

Рибинська Н.М. – заступник міського голови;

Огородов Д.В.- начальник відділу міської ради;

Редчиць О.П.- начальник ЖКГБ міської ради;

Колбовська Т.В.-  заступник директора КНП «Овруцький ЦПМСД»;

Першко О.М.- начальник юридичного відділу;

Прохоров П.І.-  – спеціаліст  Овруцьким міжрайонним відділом ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України»,

Запрошені:

Бородій В.П. – представник Нацполіції,

Зразюк О.І.- начальник сектору  муніципальної інспекції виконавчого комітету Овруцької міської ради,

керівники с/г підприємств, фермерських господарств (за окремим списком)  установ та організацій Овруцької міської територіальної громади, начальники відділів міської ради, КП міської ради.

Порядок денний:

  1. Про організацію надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та запровадження протиепідемічних заходів, пов’язаних із поширення гострої респіраторної інфекції, стан вакцинації та дотримання карантинних вимог.

Коруд І.Я. – міський голова, доповів про ситуацію, яка склалась з вакцинацією та  проінформував присутніх, що лікарі міської лікарні працюють  в тяжких умовах, смертність значно перевищує народжуваність, велике навантаження іде на лікарню також  минулі вихідні був здійснений об’їзд по селам громади та на фермі с.В.Фосня, Невгоди багато працівників не вакциновані, тому звертаюсь до всіх  присутніх проводити роз’яснювальну роботу серед своїх працівників щодо вакцинації, яка збереже  ваше життя.

Левківська Т.І.- заступник директора КНП «Овруцька міська лікарня» довела до відома, що лікарня забезпечена медикаментами та киснем, вчора отримано 2,5 тонн, також повідомила, що 64 хворих знаходяться на стаціонарі, лікарі  та медичні сестри, які працюють в ковідних відділеннях одягнуті в спецодяг, це дуже тяжка праця, за добу 12 людей виписали та 10 надійшло, це майже всі жителі міста Овруч та близьких сіл.

Колбовська Т.В. – заступник директора  КНП «Овруцький ЦПМСД», проінформувала про ситуацію в первинній медицині та закликала всіх вакцинуватись, також закликала хворих осіб не допускати до роботи.

Прохоров П.І. – спеціаліст  Овруцького міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України», проінформував про ситуацію та закликав усіх вакцинуватись.

Каплюк В.І. – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Овруцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, доповів, що на минулому тижні його працівниками було проведено 41 перевірка, де складено 4 протоколи та 7 попереджень, всі перевірки проводиться з відеореєстрацією.

Шевчук О.Ф.- заступник директора КНП «Овруцька міська лікарня», запропонувала запрошувати на засідання комісій ТЕБ і НС представників релігійних конфесій.

ВИРІШИЛИ:

  1. Інформацію взяти до відома та рекомендувати всім керівникам с/г підприємств, установ, організацій, фермерським господарствам провести роз’яснювальну роботу серед своїх працівників щодо обов’язкової вакцинації та дотримуватись правил карантинних обмежень.
  1. Овруцькому відділу національної поліції (Прищепа Р.В.) спільно із сектором муніципальної інспекції (Зразюк О.І.) та Овруцьким управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області (Каплюк В.І.) створити 2 мобільні бригади та до 6 грудня 2021 року перевірити  стан дотримання карантинних вимог закладів торгівлі (продовольчі та непродовольчі магазини)  заклади  громадського харчування, перевізників,  ринки.

  3.Начальнику Овруцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області (Каплюк В.І.):

1) здійснювати  нагляд  за об’єктами щодо дотримання карантинних вимог.

        4. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, рада директорів (Невмержицький А.О.)  (рекомендувати):

1) забезпечити безумовне дотримання вимог чинного законодавства щодо дотримання карантинних вимог та вакцинації своїх працівників, доводити інформацію до батьків учнів щодо обов’язкової вакцинації.

5. Директору ВАТ АТП11847 (Мошківський В.О.) , старости старостинських округів здійснювати видачу пільгових талонів лише за наявності зеленого сертифікату вакцинації.

ГОЛОСУВАЛИ: «за-9», «проти» – 0, «утримались» – 1, «не голосували» – 0.

Рішення прийняті

Голова    комісії                                                                   Іван КОРУД

Секретар комісії                                                                   Ірина ДЄДУХ



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=