Рішення №470 виконкому міської ради ” Про надання дозволу на організацію та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Великофоснянського закладу дошкільної освіти Овруцької міської ради Житомирської області”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 03  лютого 2022 року       №470

Про надання дозволу на організацію
та проведення конкурсу на заміщення
вакантної посади директора Великофоснянського
закладу дошкільної освіти Овруцької міської

ради Житомирської області

У зв’язку з необхідністю проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти  «Великофоснянський заклад дошкільної освіти Овруцької міської ради», керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.: 25, 26 Закону України «Про освіту»,  та відповідно до п. 4 Положення про конкурс на заміщення вакантної посади керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти, закладу дошкільної освіти, закладу позашкільної освіти Овруцької міської ради, затвердженого рішенням 51 сесії VII скликання Овруцької міської ради від 09.10.2020 року № 2613, виконком Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради на організацію та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу дошкільної освіти «Великофоснянський заклад дошкільної освіти Овруцької міської ради Житомирської області».

 

Овруцький міський голова                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=