Рішення №486 виконкому міської ради “Про взяття на квартирний облік гр. ***”

   

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                                                                                                                                                                                            

від  11.03.2022 року           №486

Про взяття на квартирний облік

Розглянувши матеріали засідання житлово-побутової комісії від 23.02.2022 року з питання взяття  на квартирний облік гр. ***, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Взяти на квартирний облік гр. *** в загальну чергу згідно п/п.3 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список першочергового одержання житла згідно п.14 ст.12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Військовий пенсіонер по інвалідності 1-А групи. Зареєстрований та проживає в м.*** в двокімнатній квартирі №** по вул.*** жилою площею 26,1 кв.м. Дана квартира є службовою і знаходиться в державній власності Державної прикордонної служби. Власного житла не має. На даній житловій площі зареєстровано 4 особи.

Заявник згідно посвідчення серія *** № *** від 21.12.2015 року є ветераном війни – учасником бойових дій. Брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а саме в районі н.п. Волноваха Донецької області.

Згідно медичного висновку від 02.12.2021 року №** Лікарської консультативної комісії КП «Лікарня № 1» Житомирської міської ради заявник *** страждає на захворювання, передбачене Переліком хронічних захворювань 3 положення № 1 до наказу МОЗ України від 08.02.1985 року № 52, розділ 1.п.3, в зв’язку з чим не може проживати в одній кімнаті з членами своєї сім’ї.

 Склад сім’ї заявника – 4 особа:

*** – заявник;

***  – дружина;

***  – дочка.

*** – син.

  Міський голова                                                                     Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=