Рішення №487 виконкому міської ради “Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  11.03.2022 року         №487

Про присвоєння та  зміну адрес об’єктам
будівництва, об’єктам нерухомого майна

на території Овруцької міської  територіальної громади

Розглянувши звернення громадян та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • 1/5 частині житлового будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Героїв Майдану,62 кв.1 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «62» квартира «1» по вулиці Героїв Майдану в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «62-А» по вулиці Героїв Майдану в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • 3/10 частині житлового будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Героїв Майдану,62 кв.2 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «62» квартира «2» по вулиці Героїв Майдану в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «62-Б» по вулиці Героїв Майдану в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • 3/10 частині житлового будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Героїв Майдану,62 кв.3 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «62» квартира «3» по вулиці Героїв Майдану в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «62-В» по вулиці Героїв Майдану в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • 1/5 частині житлового будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Героїв Майдану,62 кв.4 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «62» квартира «4» по вулиці Героїв Майдану в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «62-Д» по вулиці Героїв Майдану в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Виділеній в натурі 53/100 частини нежитлового приміщення, що знаходиться у власності і користуванні гр. ***, загальною площею 479,9 кв.м. на підставі нотаріально посвідченого договору про поділ нежитлового приміщення в натурі та припинення спільної часткової власності від 02.02.2022 року, яке розташовано за адресою: вул. Прикордонна,3 в м.Овруч Коростенського району Житомирської області, з номера «3» на номер «3-А» по вулиці Прикордонна у місті Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Виділеній в натурі 47/100 частини нежитлового приміщення, що знаходиться у власності і користуванні гр. ***, загальною площею 428,9 кв.м. на підставі нотаріально посвідченого договору про поділ нежитлового приміщення в натурі та припинення спільної часткової власності від 02.02.2022 року, яке розташовано за адресою: вул. Прикордонна,3 в м.Овруч Коростенського району Житомирської області, з номера «3» на номер «3-Б» по вулиці Прикордонна у місті Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • 53/100 частині житлового будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Шкільна,15 кв.1 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «15» квартира «1» по вулиці Шкільна в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «15-А» по вулиці Шкільна в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • 47/100 частині житлового будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Шкільна,15 кв.2 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «15» квартира «2» по вулиці Шкільна в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «15-Б» по вулиці Шкільна в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. *** та гр. ***, розташований за адресою: вул. Кизилівська,6 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «6» по вулиці Кизиловська в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «6» по вулиці Кизилівська в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • 31/100 частині житлового будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Князя Володимира,32 кв.2 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області – з номера «32» квартира «2» по вулиці Князя Володимира в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «32-Б» по вулиці Князя Володимира в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Центральна,108 в с. Заріччя Коростенського (Овруцького) району Житомирської області – з номера «108» по вулиці Центральна в с. Заріччя Коростенського (Овруцького) району Житомирської області на номер «112» по вулиці Центральна в с. Заріччя Коростенського (Овруцького) району Житомирської області.
    • 3/20 частині житлового будинку, що належить гр. *** на праві приватної власності на підставі рішення Овруцького районного суду від 25.11.2021 року, розташований за адресою: вул. О.Василенка,12/4 в с. Ігнатпіль Коростенського району Житомирської області – з 3/20 частини житлового будинку № 12/4 в с. Ігнатпіль Коростенського району Житомирської області» на квартиру «5» житлового будинку № 12/4 в с. Ігнатпіль Коростенського району Житомирської області.
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – 1824210100:01:006:0152, що належить на праві приватної власності ТОВ «Украгролісопереробка» (код ЄДРПОУ 31884897)– з номера «15» по вулиці Романа Шухевича в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «15-Б» по вулиці вулиці Романа Шухевича в м. Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – 1824210100:01:006:0148, що належить на праві приватної власності ТОВ «Украгролісопереробка» (код ЄДРПОУ 31884897)– з номера «5» по вулиці Романа Шухевича в м. Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «5-А» по вулиці вулиці Романа Шухевича в м. Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Частині нежитлової будівлі Овруцької районної державної лікарні ветеринарної медицини – Піщаницькій дільниці ветеринарної медиуини загальною площею 52,8 кв.м. з господарськими приміщеннями загальною площею 65,7 кв.м., що належить до державної власності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, розташованої за адресою: вул. Миру,66 в с. Піщаниця Коростенського району, з номера «66» на номер «66 А» по вулиці Миру в с. Піщаниця Коростенського району Житомирської області.
    • Частині нежитлової будівлі Овруцької районної державної лікарні ветеринарної медицини – житловій квартирі загальною площею 53,1 кв.м., що належить до державної власності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, розташованої за адресою: вул. Миру,66 в с. Піщаниця Коростенського району, з номера «66» на номер «66 Б» по вулиці Миру в с. Піщаниця Коростенського району Житомирської області.
  1. Присвоїти адреси:
    • Адміністративній будівлі Овруцького щебеневого заводу Гомельського міського шляхового будівельно-ремонтного тресту (код ЄДРПОУ 04990896) – номер «40» по вулиці *** в с. *** Коростенського району Житомирській області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «29» по вулиці *** в с. *** Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «2» по вулиці *** в с. *** Коростенського (Овруцького) району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «18-А» по вулиці *** в с. *** Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «7» по провулку *** в с. *** Коростенського району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належав на праві приватної власності нині померлому гр. ***– номер «17» по вулиці *** в с. *** Коростенського району Житомирської області.
    • Нежитловому приміщенню «магазин змішаної торгівлі» загальною площею 67,9 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «3/3» по вулиці Базарна в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Нежитловому приміщенню «складське приміщення» загальною площею 180,3 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «3/5» по вулиці Базарна в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Нежитловому приміщенню (магазин, склад, перукарня) загальною площею 284,52 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «3/11» по вулиці Базарна в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Нежитловому приміщенню – індивідуальному гаражу площею 21,0 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «43-А» по вулиці Відродження в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
    • Земельній ділянці, кадастровий номер – 1824210100:01:012:0861, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «43-А» по вулиці Відродження в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.

 

Овруцький міський голова                                                  Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=