Рішення №587 виконкому міської ради “Про виконання рішення виконавчого комітету №50 від 25.02.2021 року «Про стан проживання та виховання дітей що опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ОТГ» “

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 27.07.2022 року                        №587

Про виконання рішення виконавчого комітету
№50 від 25.02.2021 року «Про стан проживання
та виховання дітей що опинились в складних життєвих

обставинах на території Овруцької ОТГ»

Заслухавши начальника служби у справах дітей Овруцької міської ради Казмерчук Т.П. з питання стану проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах на території Овруцької ТГ, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника служби у справах дітей Овруцької міської ради Казмерчук Т.П. прийняти до відома.
  2. Старостам організувати щотижневе відвідування кризових сімей, які проживають на території старостинських округів Овруцької ТГ для здійснення та посилення контролю за виконанням батьками їх батьківських обов’язків, про що щомісячно (до 10 числа місяця, що йде за звітним) звітувати Службі у справах дітей Овруцької міської ради.
  3. Керівникам установ і організацій гуманітарно-соціальної сфери, підрозділів Овруцької міської ради:

– начальнику відділу з гуманітарних питань Ткачуку В.Г.,

– начальнику відділу культури і туризму Корчемній Ю.М.,

– директору КНП «Овруцький ЦПМСД» Шевчуку О.І.,

– т.в.о. директора Центру надання соціальних послуг Гетьман Л.В.,

– сприяти старостам в організації контролю за виконанням батьками з кризових сімей їх батьківських обов’язків, надати відповідне доручення своїм підлеглим працівникам.

  1. Керівникам та працівникам закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти, закладів позашкільної освіти, закладів культури, медичних закладів, працівникам соціальної сфери Овруцької міської територіальної громади у разі виявлення інформації про факти чи ризики загрози життю або здоров’ю дітей, неналежного виконання батьками з кризових сімей їх батьківських обов’язків, негайно повідомляти старосту або Службу у справах дітей Овруцької міської ради.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника Служби у справах дітей Казмерчук Т.П. та секретаря міської ради Кисіля В.Л.

 

Міський голова                                                            Іван КОРУД


Звіт



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=