Проект рішення “Про хід підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  21.09.2022 року                 №

Про хід підготовки підприємств
житлово-комунального господарства
та об’єктів соціальної сфери до роботи

в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.

Обговоривши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П. про хід підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років згідно Плану заходів затвердженого рішенням виконавчого комітету від 24.05.2022 року № 512, виконком міської ради відмічає, що з даного питання проведена певна робота.

З метою забезпечення стабільної роботи підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери в осінньо-зимовий період 2022-2023 рр., керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П. про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років взяти до відома.
  2. Директорам КНП «Овруцька міська лікарня» та КНП «Овруцький ЦПМСД» забезпечити належний температурний режим у приміщеннях в разі настання відповідних погодних умов згідно з нормативними документами.
  3. Голові Комісії з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок військової агресії (Гришковець В.М.): завершити роботи на об’єктах, що потребують відновлення шляхом поточного ремонту; підготувати листи до благодійних фондів та міжнародних організацій щодо надання допомоги у відновленні пошкоджених та зруйнованих об’єктів; підготувати акти обстеження димовентиляційних каналів та направити до АТ «Житомиргаз».
  4. Директору КП «Гарне місто» Овруцької міської ради (Грищенко П.А.): завершити роботи по склінню вікон на об’єктах житлового фонду, що постраждали внаслідок ракетних та бомбових ударів; провести роботи по заміні частини покрівлі на даху будинку № 44 по вул. Героїв Майдану в м. Овруч та здійснити ремонт трактору ЮМЗ.
  5. Директору КП «Відродження» Овруцької міської ради (Чичирко М.В.): здійснити регламентні роботи по станції водоочистки в с. Норинськ; спільно зі старостами Ігнатпільського, Великофоснянського та Піщаницького старостинських округів провести ремонт покрівлі КНС в с. Ігнатпіль, станції водоочистки в с. Невгоди і покрівлі павільйону в с. Поліське.
  6. Начальнику Відділу ЖКГБ (Редчиць О.П.) та директору КП «Водоканал» Овруцької міської ради (Латаш О.А.): провести подальшу заміну 200 м каналізаційного колектора по вулиці Гетьмана Виговського та опрацювати питання технічного удосконалення каналізаційних мереж по вул. Богдана Хмельницького та вул. Тараса Шевченко; провести заходи з розчищення водовідвідних каналів по вул. Озерна, Ручейна та біля АЗС «Фактор».
  7. Начальнику Відділу з гуманітарних питань (Ткачуку В.Г.) спільно з директорами освітніх закладів до 10.10.2022 року: забезпечити належний стан тепломережі до закладу освіти в с. Шоломки та приміщення початкових класів Овруцького ліцею №3; завершити завезення дров на підпорядковані об’єкти.
  8. Директору КНП «Овруцький ЦПМСД» (Шевчук О.І.) завершити розвезення дров до закладів первинної медицини (ФАПи та амбулаторії) до 10.10.2022 року.
  9. Директору КП «Овруч» Овруцької міської ради (Дуб А.І.): провести інвентаризацію об’єктів вуличного освітлення; розвезти по сільським населеним пунктам посипковий матеріал на випадок ожеледиці; здійснити ремонт автомобіля-самоскида МАЗ 5551.
  10. Начальнику Відділу культури та туризму (Корчемна Ю.М.) провести скління віконних блоків у закладах культури.
  11. Головному бухгалтеру Овруцької міської ради (Давидюк К.М.) винести на розгляд чергової сесії Овруцької міської ради питання придбання модульних котелень у ТОВ «Бренвіль» для опалювання адмінприміщення Овруцької міської ради та Овруцького ліцею ім. Малишко.
  12. Міському голові (Коруд І.Я.) застосувати заходи дисциплінарного стягнення до начальника Відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради (Ткачук В.Г.) за невиконання заходів з підготовки об’єктів освіти до осінньо-зимового періоду 2022-23 років у встановленні терміни .
  13. В порядку контролю питання підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років розглянути на черговому засіданні виконкому міської ради.
  14. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П..

 

Міський голова                                                                                Іван КОРУД


Звіт



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=