Проект рішення ” Про внесення змін до Програми територіальної оборони, мобілізаційної готовності та комплектування, матеріально-технічної підтримки військових частин, підрозділів Міністерства оборони України на території Овруцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІШЕННЯ

Двадцять дев’ята сесія                                                            VIII скликання

від 23 вересня 2022 року         № ____

Про внесення змін до Програми територіальної оборони,
мобілізаційної готовності та комплектування,
матеріально-технічної підтримки військових частин,
підрозділів Міністерства оборони України на території

Овруцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.91 Бюджетного кодексу України, Законом України «Про основи національного спротиву», пунктом 5 частини 2 Положення про добровольчі формування територіальних громад, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021р. №1449 зі змінами, наказом командувача Сил територіальної оборони ЗСУ №140 від 06.04.2022 р., зважаючи на необхідність забезпечення виконання завдань територіальної оборони, враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань законності і правопорядку, депутатської етики, регламенту та регуляторної діяльності від_____________2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Внести зміни до Програми територіальної оборони, мобілізаційної готовності та комплектування, матеріально-технічної підтримки військових частин, підрозділів Міністерства оборони України на території Овруцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Овруцької міської ради від 19.03.2021р. №243 (зі змінами внесеними рішеннями №1239 від 15.02.2022р., №1278 від 26.05.2022р., №1308 від 26.06.2022р.):
  • Абзаци  третій та четвертий Розділу VII Програми змінити та викласти в наступній редакції:

               «Фінансове забезпечення здійснюється за рахунок коштів бюджету Овруцької міської територіальної громади, а також інших бюджетів та інших джерел фінансування не заборонених законодавством. Обсяг фінансування з  міського  бюджету для реалізації заходів Програми визначається із можливостей його дохідної частини,  виходячи з конкретних завдань, а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством. Забезпечення заходів здійснюється шляхом надання з бюджету Овруцької міської територіальної громади:  «субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм  соціально-економічного  та культурного розвитку  регіону» та «Іншої субвенції з місцевого бюджету, придбання товарів, робіт, послуг  за рахунок коштів бюджету Овруцької міської територіальної громади , шляхом передачі майна згідно рішень Овруцької міської ради, виконкому Овруцької міської ради, розпоряджень міського голови та в порядку визначеному додатком до Програми».

               Кошти передбачаються щороку за клопотанням виконавців Програми за рішенням Овруцької міської ради за рахунок коштів  бюджету Овруцької міської територіальної громади, інших бюджетів виходячи з реальних можливостей».

  • В підрозділі V «Заходи та роботи з територіальної оборони в Овруцькій МТГ (КПКВК 8240)» Розділу VII Програми після слів «бюджет Овруцької міської територіальної громади» в усіх відмінках доповнити словами та знаками у відповідних відмінках «інші бюджети (в тому числі «Освітня субвенція»), інші джерела не заборонені законодавством».
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

Міський голова                                                                                    Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=